طرز تهیه سس پستو با ریحان خشک
نوشته شده توسط : مسعود کاظمی

کرپ نوعی پنکیک بسیار نازک است که با آرد (معمولا آرد گندم) درست می‌شود. در این مقاله، طرز تهیه کرپ را برایتان گفته‌ایم. این پنکیک خوشمزه را می‌توان در هرکدام از وعده‌های غذایی نوش جان کرد. معمولا همراه کرپ مواد خوراکی دیگری مانند قارچ، خامه، میوه‌های مختلف، ژامبون و فراورده‌های گوشتی دیگر مصرف می‌شود.

 

کرپ یکی از خوشمزه‌ترین دسرهای فرانسویه. البته کرپ انواع مختلفی داره که هم به عنوان دسر و هم به عنوان وعده اصلی استفاده میشن. کرپ ها دو نوع اصلی دارن. کرپ شور و شیرین. کرپ‌های شور معمولا به عنوان پیش غذا به کار میرن که داخل خمیرش از نمک و ادویه و گاها بعضی سبزیجات استفاده میشه و برای مواد میانی از کالباس، مرغ و… استفاده میشه. ولی توی این مقاله میخوایم طرز تهیه کرپ رو به شما عزیزان آموزش بدیم. کرپ شیرین خمیری بسیار نازک، پهن و گرده که هم به عنوان دسر و هم برای صبحانه تهیه میشه.

 

پستو یه نوع سس ایتالیایی هست که فقط از چند ماده ی اولیه درست میشه و نیازی به پختن هم نداره؛ خیلی ساده و خیلی هم خوشمزه!

سس پستو یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین انواع سس در دنیا است و از همین رو آشنایی با طرز تهیه سس پستو ایتالیایی می‌تواند به شما کمک کند تا غذاهای مختلف را با طعم و مزه لذیذتری مصرف کنید. سس پستو انواع مختلفی دارد و معمولاً به صورت سبز و قرمز تهیه می‌شود. اما دستور تهیه سس پستو را بلد هستید؟ طرز تهیه سس پستو با گوجه فرنگی چگونه است؟

 

 

خیلی‌ها از هرچیزی شکلاتی‌اش را دوست دارند؛ از بستنی گرفته تا شیرینی، کیک و… . این آدم‌ها اگر شرایطش را داشتند شاید حتی به پلو هم شکلات می‌زدند و میل می‌کردند. بدتان آمد؟ ما اسنوایی‌ها شوخ و بامزه‌ایم دیگر؛ چه می‌توان کرد؟

حالا اگر جزو دسته شکلات دوست‌ها هستید با ما همراه شوید تا از طرز تهیه کیک شکلاتی ساده و خوشمزه شروع کنیم و درادامه طرز تهیه کیک شکلاتی اسفنجی و… را هم برایتان بگوییم.

 

کیک سابله، یک کیک مدرن و شیک بوده که مناسب تمامی جشن‌های شادی است؛ این کیک به شکل‌های مختلفی مانند عدد، قلب، ستاره و یا هر طرح دلخواهی تهیه می‌شود.

کیک‌های سابله به دلیل تزئینات جالبی که دارند اخیرا بسیار مورد توجه قرار گرفته‌اند. از این‌رو در این مطلب طرز تهیه کیک سابله با پودر بادام، که نوعی بیسکوکیک است، آورده شده‌است





:: بازدید از این مطلب : 339
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 9 آذر 1401 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: